Souhlas se zpracováním osobních údajů

  1. Uděluji tímto výslovný souhlas se shromažďováním, uchováním a zpracováním poskytnutých osobních údajů správcem E-commerce platformy Elasti.cr, Obchodní společností KomTeSa spol. s.r.o., Masarykova 2853, 580 01 Havlíčkův Brod, IČ: 45535663, DIČ: CZ45535663, (dále jen "správce"), pro účel stanovený níže. Tento souhlas uděluji pro následující údaje:
    1. Uzavírání kupních smluv prostřednictvím webové stránky, přičemž pro tento účel jsou osobní údaje zpracovávány správcem, minimálně po platnou záruční dobu zakoupeného výrobku, pro kterého je to nezbytně nutné s ohledem na uvedený účel. Neposkytnutí těchto údajů má za následek nemožnost zpracování poptávek, resp. kupních smluv prostřednictvím webových stránek.
    2. Nabízení zboží a služeb, včetně zasílání obchodních sdělení elektronickou formou na e-mailovou adresu kupujícího.
  2. Uděluji tímto souhlas se shromažďováním, uchováním a zpracováním poskytnutých osobních údajů správcem, pro účel stanovený níže. Tento souhlas uděluji pro následující údaje:
    1. Jméno
    2. Příjmení
    3. Adresa (fakturační, doručovací)
    4. Telefon
    5. E-mail
  3. Účelem zpracování těchto osobních údajů je prodej zboží ze strany správce a veškerá další právní jednání s tím související.
  4. Tento souhlas je možno kdykoli vzít zpět, a to zasláním e-mailu na adresu: info@elasticr.cz
  5. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem, osobní údaje pro správce však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    1. KomTeSa spol. s. r.o., Masarykova 2853, 580 01 Havlíčkův Brod
    2. Ergotep, družstvo invalidů, Zábořská 93, Záboří 539 44 Proseč
    3. Google - Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      1. Google Analytics
      2. Google Tag Manager
      3. Google Remarketing
  6. Beru na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů mám právo:
    1. Vzít souhlas kdykoliv zpět
    2. Požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme.
    3. Požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů.
    4. Vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit.
    5. Požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů.
    6. V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Prohlášení správce

Správce prohlašuje, že bude shromažďovat osobní údaje v rozsahu nezbytném pro naplnění stanoveného účelu a zpracovávat je pouze v souladu s účelem, k němuž byly shromážděny. Zaměstnanci správce nebo jiné fyzické osoby, které zpracovávají osobní údaje na základě smlouvy se správcem a další osoby jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích, a to i po skončení pracovního poměru nebo prací.